ΠΡΟΦΙΛ

Σωληνουργικές & μεταλλικές κατασκευές

Κατασκευατικά έργα με εμπειρία, τεχνογνωσία και τεχνολογία αιχμής στη νέα εποχή κατασκευαστικών εργασιών

ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Η “Παπαϊωάννου Λ. κ. Σια Ε.Ε.” είναι εταιρία που ιδρύθηκε στις αρχές  της δεκαετίας του ’70 με σκοπό την επισκευή και την κατασκευή  πλοίων μεγάλου μεγέθους. Η εταιρία πραγματοποιεί επισκευές πλοίων σε μηχανουργικές, ελασματουργικές και σωληνουργικές εργασίες. Οι δραστηριότητές μας δεν μείνανε μόνο στα πλοία αφού η εμπειρία και η γνώση  του Λεωνίδα Παπαιωάννου του ιδρυτή της εταιρίας μας τον κατέστησαν ικανό να αναλαμβάνει έργα στα μεγαλύτερα κέντρα κατασκευής και διανομής τσιμέντου σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες επισκευής πλοίων η εταιρία μας έχει  υλοποιήσει πολλές μεταλλικές κατασκευές, έχει κατασκευάσει σύνθετους και σύγχρονους μηχανολογικούς  εξοπλισμούς σε εργοστάσια και βιομηχανίες. Το 2004 με τη δραστηριοποίηση του Κυριάκου Παπαιωάννου στην εταιρία  και με την επιστημονική του κατάρτιση, η εταιρία μας αναλαμβάνει πια την κατασκευή σύνθετων και πολύ εξειδικευμένων μηχανών: ασανσέρ βαρέων οχημάτων, ειδικές μηχανές παραγωγής  διαφόρων προϊόντων, εγκατάσταση Η/Ζ σε ηχομονωμένα κελύφη μικρών και μεγάλων διαστάσεων.

Η διαρκής κατάκτηση γνώσεων και των ιδιοτήτων των αντικειμένων και των υλικών μάς ώθησε στην αρχετυπική ιδέα της κατασκευής κατοικιών με όλους τους σύγχρονους τρόπους δόμησης και τα σύγχρονα υλικά  και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Σκοπός μας να μοιραστούμε τη γνώση μας αλλά και τις σκέψεις μας με όλους εκείνους που έχουν πρωτοποριακή στάση ζωής, πρωτοποριακές ιδέες και προχωρημένες αντιλήψεις.

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο στόχος για καινοτόμες κατασκευές που σηματοδοτούν τις τεχνολογικές εξελίξεις, είναι σε πορεία!

Η “Παπαϊωάννου Λ. κ. Σια Ε.Ε.”  μπορεί να εμπνεύσει  εμπιστοσύνη  στην πραγμάτωση του ονείρου της στέγασης μιας και:

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κατασκευαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας
Τηλέφωνα:

210 4618481 & 6947 270 881

Διεύθυνση:

Παπαστράτου 73 Β, 185 46 Πειραιάς

Ε-mail:

info@ptm.gr